Má někdo s touto 'novinkou' zkušenosti? Třeba i dlouhodobější.. U nás je to novinka, ale např. v Německu už se to delší dobu prodává.. Vedle vašich dojmů a názorů by mě zajímala ještě jedna věc - jak často používat, resp. kolikrát do týdne? Na obalu totiž není nic takového napsané..
Ahojky, mám to teprve pár dnů, používám klasiky jednou ráno a jednou večer (jako každý jiný čistící gel) a jako bomba... Hned po prvním použití jsem měla jemnou pleť (měla jsem do té doby problém se suchou pletí, trochu se mi loupala a bez každodenního peelingu jsem si nemohla nanést ani makeup)... Fakt jsem spokojená... Ale taky mě zarazilo, že k tomu není nějaké delší povídání...
To bude individualni. Je v tom kyselina salicilova, ta muze zpusobovat vysuseni pleti a jeji odlupovani, ale to by zas melo jit odstranit tim kartackem. Tak jako tak exfoliace je velmi prospesna. Nekdo se bude loupat i po pouziti 1x denne (velmi citliva a sussi plet), nekdo ani pri pouzivani 2x denne (velmi mastna plet). Nejspis to chce vyzkouset a podle reakce pleti upravit cetnost pouzivani. Vzhledem k tomu, ze je to over-the-counter produkt tak bych se ale nebal, koncentrace ucinnych latek nebude prilis vysoka.
Zkusenost nemam, ale uz nejakou dobu premyslim, ze to vyzkousim. Zaujalo me to uz z reklam od Nemcu. Z ceho je vubec ten kartacek? Je to dostatecne jemne?
Je skvělý, ale nevím jak s tím používáním. I jednou denně mi to přijde moc. Já jako svůj mycí gel používám ten ze stejné edice Garnier Pure - s tou pumpičkou. :) A přečetla jsem si složení a ten gel v exfo brusheru je ÚPLNĚ to samé - a ten gel je levnější, takže stačí si jednou koupit ten exfo brusher a poté jenom si kupovat o 20 korun levnější gel a vždycky to na to dát :) Ale já právě nevím jak to používat - místo gelu? To mi přijde jako taková blbost, ráno chci jen umýt pár nečistot, ne si drhnout pleť kartáčem, byť je jemňoučký, a večer po odlíčení makeupu ubrousky si taky dočišťuji pleť tím gelem. Přijde mi to ale jako takové vyhazování peněz - používám vlastně úplně stejný přípravek, dražší, s pár štětinkami - a to ještě navíc? Asi ho dodělám nebo třeba někde prodám (použila jsem ho dvakrát, kdybyste měl někdo zájem si ho odkoupit) a místo něho si koupím čistítko s podobnými štětinkami od Loreal Pure Zone proti akné - viděla jsem ho teď v Rosmanovi. exfo brusher je skvělý, až na to že se na něm neříká jak často ho používat. Pro mě ale není, když používám v podstatě ten stejný přípravek. :)
Tenhle exfobrusher asi bude na pleť s hodně pupínky, kdy se jich potřebuješ lépe a účinněji zbavit - proto ty štětinky :) Jinak ten gel pak asi stačí na udržování když nemáš moc akné a tak :) Toť můj názor, nevím jakou máš pleť :) Používání asi podle potřeby, ale jednou denně mi přijde hodně... spíš tak ob den nebo 2x týdně :)
Pouzivam ho uz treti den, rano i vecer, a zatim celkem spokojenost. Plet je opravdu hladsi a cistsi, ale za tak kratkou dobu se to neda prilis objektivne zhodnotit. Myslim si, ze ten zazrak spociva spis v tom kartacku nez v gelu samotnym. Ten sice docela prijemne voni, ale jinak mam pocit, ze to nebude az takovej zazrak. Myslim, ze pro lepsi vysledek by to eventuelne slo nahradit treba nejakym mycim gelem s AHA (ted me napada jenom Neostrata, ale urcite jich bude na trhu vic). Muj dojem z tohohle vyrobku je zatim pomerne dobry. Hodi se spis na mastnejsi plet bez vyraznejsich aknoznich projevu. Rekl bych, ze pokud ma nekdo skutecne akne, tj hnisajici bolaky, tak to neni stejne jako jakakoliv jina forma mechanickeho peelingu moc vhodny. Tim kartackem se to jedine rozdrbe a roznese.
Já ho používám jednou denně asi dva týdny a přijde mi, že pleť je skutečně čistší. Ráno používám peeling od AB Young Care (vynikající!) a někdy i AB Balance s Tea Tree (vynikající! :). Večer si pleť omyju jen mýdlem a Exfem.
Ten L'Oreal se mi hrozně líbí; hlavně fakt, že ten kartáček jde vyndat a můžeš používat úplně jiný gel... Ale podle mě bude ten gel z Garnieru i z L'Orealu stejný, přeci jenom - je to jedna značka.
tenhle přípravek opravdu funguje, ihned po prvním použití jsem měla krásně hladkou a do hloubky vyčištěnou pleť... používám ho především na vyčištění pleti před spaním avšak má jednu velkou nevýhodu..vysušuje pleť takže pokud nepoužíváte nějaký noční krém nebo nějaký jiný krém po vyčištění, tak se vám na vaší pleti objeví drobné suché šupinky kůže, především v oblasti úst, nosu a také brady, které jsem docela bolestivé...
Také ho používám a jsem spokojená. Původně jsem si chtěla raději koupit Loreal pure zone hloubkově čistící gel Clean Pod s odnímatelným jemným pružným kartáčkem, ale byl pořád vyprodaný, tak jsem si koupila Garnier Exfo Brusher. Byla jsem s ním spokojená, ale když jsem objevila v obchodě ten Loreal, tak jsem si ho koupila, abych tyhle dva výrobky porovnala. Z Lorealu jsem byla ale zklamaná. O proti Garnieru je Loreal kartáček sice jemnější, mnohem lépe pění, ale celkově mi Garnier přijde lepší, lépe vyčistí pleť. Takže já teď používám Garnier Exfo Brusher + kartáček od Lorealu pouze na vytvoření pěny :-)