Akné mi už nějakou tu dobu otravuje život a jsme typická baba a hrozně ráda nakupuju kosmetiku,...a do své aknozní pleti jsem už vrazila opravdu hodně.Vždycky mi pomohla nějaká ta vodička od doktorky ale pak třeba přestala učinkovat ale i tak se mi akné docela zlepšilo a ted mám lae takovou hrubou pleť a silnou krupičku na tvářích a pleť s emi hodně masti.Prostě žádné bolaky ale nečistá pleť i když se čistím opravdu poctivě a nikdy nejdu spát neodlíčená.Kamarádka mi doporučila teto zásyp který stojí neuvěřitelných 23,- Kč a ta nádobka vydzří opravdu hodně dlouho.nanesu ho na noc a pleť je už od prvního použití jemnější a matnější.Nemylsím si že to akné nějakým zbůsobem dlouhodobě léčí ale pro krásnou pleť opravdu doporučuju používat.Požívá to i hodně kamarádek co nemá akné vůbec občas před nějakou zásadnější akcí aby měly pleť krásnou:)
Tak já po půlročním užívání antikoncepce Chloe mám akné, které jsem pěkných pár let neměla celý obličej posetý, už měsíc. Takže měním antioncepci, ale začala jsem pár dní používat Sufothion, protože se mi i dost mastí pleť. Nanesu ho večer na obličej a ráno mastnota nikde vše absorbuje. Je bezva i akné trošinku polevilo, taky myslím, že jej nevyléčí, ale vysuší pleť a tím by se mohlo objevit méně. A dokonce v lékárně ani netuší, že se to může používat na pleť. dokonce jedna lékárnice na mě vyjela jakože ona by si to na pleť nedala, protože nehce mít síru v těle... kravka, tak proč by to prodávali a ještě ke všemu bez předpisu.. . Takže komu se celkem pleť mastí dost... doporučuji.
Mám něco jako seboroickou dermatitidu. Taky mastnou použivam nizoral ale nic moc, je to asi v těle. Zkusil jsem dneska dát šampon nizoral a po umytí si dal zásyp se sírou klasický nejspíš dětský nebo co to je. Uvidím myslím že když to hážou na ekzémy a dětský zadky tak to snad pomůže i s těma mojima malýma červenýma flekama které tvoří slušnou část mého obličeje takže vypadám v jednom kuse jak spálenej od slunka. fakt shit u kluka ve 20ti. kdo nemá nepochopí :/.
a co přesně tento zásyp obsahuje? já požívám aknepur, ten teda stojí 50 korun, je však určený přímo na akné a má v sobě nejen síru, ale i zinek a myslím, že je opravdu účinný.