Ahoj, já také nemám zkušenost přímo s Loccitane, ale používám tuhé odličovadlo Baby-face z Lushe. Je naprosto perfektní, jsem s ním moc spokojená, dokonce po odlíčení není nutné použít krém.
Ahojte všichni, máte prosím někdo zkušennosti s odličovacím tuhým mýdlem, určeným přímo na obličej, značky Loccitane? Jednou jsem si umyla obličej dětským mýdlem od Manufaktury a konopným dětským mýdlem a nestačila jsem se divit, jak pěknou pleť jsem měla! ale krém byl potom nutný... tak se chci zeptat na ten dražší, určený přímo na obličej :) děkuju za odpovědi! Daniela
ahoj. sice nemam skusenost primo s mydlem Loccitane ale sama pouzivam tuhe mydlo-syndet od Sebamed.Leta jsem mela akne a taky po skusenosti s timto tuhym mydlem jsem to uz nevymenila za "sebelepsi" penivy gel, tonikum apod. taky tak mi dobre delalo tuhe mydlo Dove na plet, to obycejne modro byle.
Ahoj, já také nemám zkušenost přímo s Loccitane, ale používám tuhé odličovadlo Baby-face z Lushe. Je naprosto perfektní, jsem s ním moc spokojená, dokonce po odlíčení není nutné použít krém.