Šperky a doplňky > Kroužek na zmenšení prstýnku
|
|
|
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Chce to trochu šikovnosti po vnitřním obvodu..., host, 22.8.2015
To sice problém opravdu není, ale úplně všec..., host, 3.12.2011
tyto kroužky mají v katalogu MAGNET 3PAGEN n..., host, 3.12.2011 Viděla jsem to v nějakém zásilkovém katalogu, j..., host, 20.2.2011 , prosím Vás, kde se to dá koupit, nikde jsem to n..., host, 7.2.2011
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - xxx.xxx.0.192 (?) 17.10.2010 14:03 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Trvalé zmenšení taky něco stojí, a navíc je-li prstýnek větší na prsteníček, může se podle nálady nosit na jiném, silnějším prstě (já to tak musím nosit zcela běžně, jelikož komerčně vyráběné prsteny mi jsou na prsteníček velké). Pokud bych chtěla prstýnek speciálně na svůj prsteníček, musela bych si ho nechat udělat na míru. Vnitřní průměr hotového prstýnku 14 mm pro dospělou ženu ve zlatnictví a klenotnictví sehnat je nemožné, prý je to velikost dětská. Takže nosím prstýnek na prostředníčku nebo ukazováčku, pokud už si nějaký vezmu. Nebo některé, co nemají napevno uzavřený kroužek, si můžu mechanIcky na prsteníček přizpůsobit.
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - xxx.xxx.59.128 (?) 3.12.2011 19:58 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
To sice problém opravdu není, ale úplně všechny vzory upravit nejdou nebo se z různých důvodů upravovat nedoporučují. Chirurgické prsteny třeba lze zvětšit max. o jednu velikost. co se stříbra a zlata týče - většina vzorů sice upravit jde, ale třeba u stříbra se to moc finančně nevyplatí. Pro někoho, kdo často mění váhu, případně prsteny nosí na různých prstech jsou tyhle kroužky super nápad, jen je sehnat. :-) zlatnickou úpravu bych určitě nevolila, pokud to není nutné a jde to vyřešit jinak
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |